Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Ανταπόκριση από τη μουσική βραδία με τη Νένα Βενετσάνου και το «Ημερολόγιο των καιρών»

Μικρογραφία

Το βράδυ της Παρασκευής, 11/1, το Σήμα είχε την ιδιαίτερη χαρά και τιμή, στην πρώτη του εκδήλωση για το νέο έτος, να υποδεχτεί τη Νένα Βενετσάνου και τους συνεργάτες της, Κώστα Χατζόπουλο και Σόλη Μπαρκή, σε μια ξεχωριστή μουσική βραδιά με τον τίτλο «Ημερολόγιο των καιρών».

Όση προσπάθεια κι αν κάναμε για να διαφημίσουμε τη Νένα Βενατσάνου, η αλήθεια είναι ότι, σε κάθε περίπτωση, η Νένα Βενετσάνου αποτέλεσε την καλύτερη και μεγαλύτερη διαφήμιση για το Σήμα. Την ευχαριστούμε θερμά που μας χάρισε την πρώτη της μουσική βραδιά για το 2019, σε ένα έτος στο οποίο συμπληρώνει 4 δεκαετίες προσφοράς στο τραγούδι, και σε μια πυκνή όσο και ουσιαστική μουσική διαδρομή στην οποία δεν χωράνε και δεν χρειάζονται συστάσεις.

Ένα κατάμεστο Σήμα μπόρεσε το βράδυ της Παρασκευής να απολαύσει, και καταχειροκρότησε, το «Ημερολόγιο των καιρών», ένα ιδιαίτερο ταξίδι «ανασκόπησης» με ανθολογημένα κομμάτια από τη διαδρομή τής Νένας Βενετσάνου, με μουσικές στάσεις στην πολιτικοποιημένη πλευρά της δουλειάς της.

Θεωρούμε ότι η εκδήλωσή μας αυτή, στις αρχές της νέας χρονιάς, σηματοδοτεί ένα πολύ δυνατό και ζωντανό ξεκίνημα για τον πολιτιστικό μας χώρο, και ευχαριστούμε όλους τους φίλους του Σήματος, που από την πρώτη στιγμή της λειτουργίας του, αλλά και από την πρώτη στιγμή του νέου έτους, βρίσκονται στο πλευρό του και το στηρίζουν με την παρουσία τους και την θερμή τους ανταπόκριση!