Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση για το ντοκιμαντέρ του Χ. Σκούρα "Θανάσης Χατζής"

Μικρογραφία

Το Σήμα ευχαριστεί τον σκηνοθέτη Χρήστο Σκούρα, ο οποίος βρέθηκε το βράδυ του Σαββάτου, 29/9 στην Ισαύρων 29Γ, στην προβολή του ιστορικού ντοκιμαντέρ του "Θανάσης Χατζής", και μίλησε για τον πρώτο Γ.Γ. του ΕΑΜ.

Το Σήμα ευχαριστεί και όλους τους φίλους και συναγωνιστές που κόντρα στους καιρούς και κόντρα στον καιρό, ενίσχυσαν και αυτή τη φορά με την παρουσία τους μια ακόμη εκδήλωση στον πολιτιστικό μας χώρο στην Αθήνα.

Το ιστορικό ντοκιμαντέρ "Θανάσης Χατζής", που προβλήθηκε 2 ημέρες μετά τη συμπλήρωση 77 χρόνων από την ίδρυση του ΕΑΜ, αποτελεί αφορμή για εμάς για να μιλήσουμε για την εποποιία του ΕΑΜ και του ηρωικού αγώνα που έδωσε, γράφοντας ορισμένες από τις πιο λαμπρές σελίδες της νεότερης ιστορίας του τόπου.

Και η βραδιά αυτή εντάσσεται στην αλυσίδα εκδηλώσεων για τη συμπλήρωση 100 χρόνων από την ίδρυση του ΚΚΕ. Οι εκδηλώσεις αυτές βρίσκουν την κορύφωσή τους στις 14 Οκτωβρίου 2018, με την προγραμματισμένη μετάβασή μας στο μαρτυρικό νησί της Μακρονήσου, όπου και θα αποδοθεί φόρος τιμής στους λαϊκούς αγωνιστές και κομμουνιστές που πάλεψαν για τα μεγάλα ιδανικά.