Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

έκθεση ζωγραφικής

Το Σήμα και ο ζωγράφος Θωμάς Σταυρόπουλος σάς προσκαλούν το απόγευμα της Παρασκευής, 11 Οκτωβρίου, στα εγκαίνια της έκθεσης «κλέβοντας στιγμές». Τόσο στο επίσημο site, όσο και στη σελίδα FB του Σήματος, μπορεί κανείς να πάρει μικρή «γεύση» από τα έργα του ζωγράφου τα οποία θα κοσμήσουν την κεντρική αίθουσα της Ισαύρων 29Γ μέχρι τις πρώτες ημέρες του Νοεμβρίου, και για τις ημέρες και ώρες λειτουργίας του Σήματος.

Στο κλείσιμο του έτους, και για το 10ήμερο από 19 έως 28 Δεκεμβρίου, το Σήμα ανοίγει μια ...πόρτα στην τέχνη και φιλοξενεί έκθεση ζωγραφικής σε μουσαμά ξύλο και πέτρα, και κατασκευές του Πέτρου Κουφοβασίλη.

Η έκθεση θα είναι ανοιχτή στο κοινό για όλες τις ημέρες και ώρες λειτουργίας του Σήματος.

Στην έκθεση συμμετέχουν οι ζωγράφοι: Κατερίνα Bildjuga-Λαιμοδέτη, Βίρνα Κομνηνακίδου, Πέτρος Κουφοβασίλης, Χρήστος Μήτσικας, Στάθης Πάνου, Νικόλαος Τσικρίκας.

Η έκθεση θα διαρκέσει από τις 22 Μαρτίου έως και τις 23 Απριλίου, και για τις ημέρες και ώρες λειτουργίας του Σήματος (δηλαδή: Τετάρτη 17:00-23:00, Πέμπτη 17:00-23:00, Παρασκευή 17:00-02:00, Σάββατο 17:00-02:00, Κυριακή 17:00-23:00).

Ομαδική έκθεση ζωγραφικής

Συμμετέχουν:

Βασίλης Τσάκαλος, Βιβή Παναγιώτου, Θοδωρής Λάιος, Θωμάς Σταυρόπουλος, Κατερίνα Bildjuga-Λαιμοδέτη, Νίκος Ανδρέου, Στάθης Πάνου, Τιτίκα Κουφοβασίλη, Τόνια Γκλεζάκου Μέρες και ώρες λειτουργίας

Τετάρτη με Κυριακή 6μ.μ. - 11 μ.μ.

Subscribe to έκθεση ζωγραφικής