Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

γλέντι

Αυτό το Σαββατόβραδο, το Σήμα υποδέχεται με μεγάλη χαρά, τους «Ματρόνας τρίο», με τη Φωτεινή Παπαδοπούλου (κρουστά, τραγούδι), Γιάννη Βαρβαρήγο (λαούτο), και Στέφανο Φίλο (βιολί), σε ένα ζωντανό μουσικό πρόγραμμα με παραδοσιακούς σκοπούς και τραγούδια απ’ όλη την Ελλάδα. Άχαστο!

Γιορτάζουμε 5 γεμάτα χρόνια ζωής & πλούσιας πολιτιστικής δράσης,με ένα ταξίδι στη μουσική μας παράδοση απ’ όλη την Ελλάδα, με ζωηρές δόσεις κρητικών και νησιώτικων τραγουδιών!Γιορτάζουμε τα γενέθλια στο ΣΗΜΑ, με τους… Τσίμα Τσίμα και προσκαλούμε όλους τους φίλους της Ισαύρων 29Γ σε μια μοναδική βραδιά με ζωντανή μουσική (βιολί, κλαρίνο, λαούτο),πλούσιο μενού από την κουζίνα της Πορείας, σπέσιαλ λαχειοφόρο με πολλά δώρα, και μια τούρτα με… 5 κεράκια!Το ΣΗΜΑ γίνεται 5 ετών, και είστε όλοι προσκεκλημένοι στα γενέθλιά του!

Το βράδυ του Σαββάτου, 23 Φεβρουαρίου, η Πορεία σάς προσκαλεί σε ένα ζωηρό γλέντι νεολαίας στην Ισαύρων 29Γ, με ζωντανή μουσική, και εδέσματα από τη συλλογική μας κουζίνα. Στο πρόγραμμα της βραδιάς, λαχειοφόρος με πολλά δώρα!

Πρόσκληση

Το περιοδικό «Αντιτετράδια της εκπαίδευσης» σας καλεί

στο καθιερωμένο πλέον γλέντι που διοργανώνει το

Σάββατο 2 Φλεβάρη και ώρα 9.30 μμ.

στον πολιτιστικό χώρο «Σήμα Πορείας»

(Ισαύρων 29Γ & Χαρ. Τρικούπη).

Τσικνοπέμπτη! Λίγο πριν το τέλος της Αποκριάς, οι σχάρες ετοιμάζονται να γνωρίσουν την τιμητική τους. Το Σήμα σάς προσκαλεί, Πέμπτη, 16 Φεβρουαρίου, 20:30, σε μια βραδιά αφιερωμένη στο ψήσιμο.

Πρόσκληση

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος και το περιοδικό Αντιτετράδια της εκπαίδευσης

σας προσκαλούν

το Σάββατο 28 Γενάρη στις 9.00μμ στον πολιτιστικό χώρο "Σήμα" (Ισαύρων 29Γ) για να διασκεδάσουμε συντροφιά με ζωντανή μουσική

Θα χαρούμε πολύ να σας δούμε!

Subscribe to γλέντι