Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Φοιτητική Πορεία

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος και η Φοιτητική Πορεία οργανώνουν ανοιχτή εκδήλωση – συζήτηση με θέμα: Οι αγώνες του Εκπαιδευτικού Κινήματος – Βασικά συμπεράσματα και προοπτική! Θα μιλήσουν οι: Χρίστος Σόφης, μέλος του ΔΣ της ΟΛΜΕ Φοίβος Αδριανός, εκπρόσωπος της Φοιτητικής Πορείας στο Πάντειο Πανεπιστήμιο Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 23 Οκτώβρη και ώρα 7.00μμ στο Σήμα (Ισαύρων 29Γ).

Διοργανωτές: Εκπαιδευτικός Όμιλος & Φοιτητική Πορεία Ομιλητές: Θανάσης Τσιριγώτης, Αγγελική Φατούρου, εκπαιδευτικοί Παναγιώτης Αργυράκης, Φοίβος Αδριανός, φοιτητές Συντονίζει τη συζήτηση o Χρήστος Κάτσικας. Σάββατο, 30 Γενάρη , 17:00 Ο σύνδεσμος της εκδήλωσης είναι: https://youtu.be/pUqcZdJ-Veg

Το απόγευμα της Παρασκευής, 25 Ιανουαρίου, ο Εκπαιδευτικός Όμιλος και η Φοιτητική Πορεία συνδιοργανώνουν εκπαιδευτική εκδήλωση - συζήτηση, με τίτλο «Συμπεράσματα και προοπτική του εκπαιδευτικού κινήματος».

 

Η Πορεία το Σάββατο 4 Μαρτίου στις 18:00 διοργανώνει ανοιχτή συζήτηση νεολαίας στο

Το Σάββατο, 24 Φεβρουαρίου, η Φοιτητική Πορεία διοργανώνει, στις 19:00 , εκδήλωση - συζήτηση με θέμα: Νόμος Γαβρόγλου και εξελίξεις στην τριτοβάθμια εκπαίδευση - Η απάντηση του φοιτητικού κινήματος Μετά τη συζήτηση, στις 22:00, θα ακολουθήσει γλέντι με τους: Στέφανο Μουρούτσο, Γιάννη Τζάνη, Γιάννη Γρηγορόπουλο.

Λίγες ημέρες πριν τις κάλπες που θα στηθούν σε ΑΕΙ και ΤΕΙ την 16η Μαΐου 2018, η Πορεία προσκαλεί φοιτητές και νεολαία σε εκδήλωση-συζήτηση με τίτλο: Η δύναμή μας στους συλλόγους, η ελπίδα στους αγώνες!

Subscribe to Φοιτητική Πορεία